Huizen uitgelicht

Peter & Andrea

Binnenmaas

Het verhaal van Peter en Andrea begint met gordijnen. Andrea liep door aandringen van het dochter de wooninrichtingwinkel van Peter binnen voor gordijnen in haar nieuwe huis. Het werd de toevallige start van een heerlijke romance die resulteerde in een verrassingsbruiloft op een bootje én de koop van het appartement met legendarisch uitzicht over de Binnenmaas. “Op deze plek gaan we samen oud worden.”

Het huis van Andrea had nét een nieuwe keuken en gordijnen – opgemeten door Peter. Dus werd er lange tijd nog op twee plekken gewoon. Na een aantal jaren werd het vrijstaande huis van Peter in ’s Gravendeel het gezamenlijke thuisadres. Deze woning met 1 hectare grond en paardenstallen is ondertussen ook verkocht door Vrieling Makelaars. “Het was subliem wonen, maar samen wilden we een nieuwe hoofdstuk beginnen. Het liefst een gelijkvloerse woning met minder oppervlakte en minder onderhoud.”Aan de Binnenmaas start een nieuw hoofdstuk

Peter had zijn oog al langer op het appartementencomplex Resenburgh. Toen ze op een namiddag langsreden en per toeval een te koop bord zagen hangen, zijn ze direct gaan kijken. Helaas was de woning al onder bod. “We lieten Bart Vrieling weten dat we geïnteresseerd zouden zijn in een vergelijkbare woning. Toen werden we een paar weken later teruggebeld met de vraag of we nog geïnteresseerd waren. De andere gegadigden kregen het toch niet rond. Wat een geluk voor ons!”

Peter en Andrea hebben net de sleutel gekregen van hun woning. Ze nemen de tijd om het appartement te verbouwen zodat het helemaal past bij hun stijl en woonwensen. Nieuwe keuken, muren die worden weggehaald om extra ruimte te creëren en natuurlijk nieuwe gordijnen. Andrea: “Ik ben dol op vitrage!”