Huizen uitgelicht

Jasper & Anders

Rotterdam

Eén ding hadden ze aan elkaar beloofd nooit te doen: een nieuw huis kopen voordat het oude verkocht was. Gelukkig werd het appartement van Jasper & Anders op het Noordereiland binnen twee dagen verkocht. Het woonverhaal van het stel klinkt als een sprookje. Een sprookje met een zeer gelukkig einde op een 120 vierkante meter dakterras in hartje Rotterdam. Jasper was op slag verliefd na het eerste bezoek van het high-end penthouse op de Heemraadssingel. Hoe kan het ook anders? De woning is ondergedompeld in licht, mooie materialen, design badkamers en slimme ruimteoplossingen. Anders ging overstag bij de gedachte aan het ruime dakterras op twee niveaus. Ruimte, een buiten én privacy.

De mannen waren nog niet heel actief op zoek toen ze te horen kregen dat dit pand te koop kwam te staan. Om hun kansen te vergroten met zoveel gegadigden schakelden ze Vrieling Makelaars in. “We waren de enige partij met een aankoopmakelaar. Ik denk dat we het zonder niet waren geworden. Het was nu veel directer en sneller schakelen. Plus, Bart Vrieling wist dat we écht serieuze kopers waren.”, aldus Jasper.

Verbroken vastgoedbeloftes


Voor Anders is de logeerkamer en aanverwante badkamer een belangrijke reden van de koop. “We merken dat we veel meer mensen op bezoek krijgen die blijven slapen. Ook met familie uit Denemarken is het gewoon veel prettiger. Zo heb je geen last van elkaar.”


Dat ze een nieuw huis kochten voor de oude verkocht was, hadden ze niet kunnen bedenken. Lachend schudden ze hun hoofden: “Dat was echt de enige vastgoedbelofte die we aan elkaar hadden gemaakt en die verbraken we direct.” Vrieling verzorgde ook de verkoop van het huis op de Maaskade. “Dat werd een zorgeloos proces. Het was dan ook binnen twee dagen weg aan een koper met goede referenties.”